Tarina

Heippa! Kiva kun löysit mijohome – verkkokauppaan!

Kodin sisustaminen on aina ollut osa minua ja olen pitkään haaveillut oman sisustusliikkeen perustamisesta. Meni vuosia ennen kuin palaset loksahtivat kohdalleen ja minulla oli mahdollisuus ryhtyä yrittäjäksi. Syksyllä 2018 alkoi kuukausien suunnittelu ja työn tuloksena syntyi tämä rakas verkkokauppa – mijohome, jonka nimi muodostui osittain omista nimikirjaimistani.

Lähitulevaisuuden suunnitelmissa on tarkoitus myös avata varastomyymälä verkkokaupan jatkeeksi, mutta askel kerrallaan eteenpäin. Edit: Avasin elokuun alussa pienen putiikin Palosaarentielle Vaasassa. Jee!

Pidän kodin sisustuksessa harmonisista väreistä, lämmöstä ja kodikkaasta tunnelmasta. Arvostan kestäviä ja ajattomia luonnonmukaisia materiaaleja kuten aitoa puuta, villaa, puuvillaa ja pellavaa. Inspiroidun vanhoista huonekaluista ja esineistä, joilla on jokin tarina ja historia. Ihailen käsin tehtyjä tuotteita ja luovuutta sisustuksessa. Toivottavasti arvostamani asiat ja tunnelma välittyvät myös mijohome- verkkokaupassa.

Olen tarkoin valinnut mijohome – verkkokaupassa myytävät tuotteet ja toivon, että löydät täältä jotakin mieluista omaan kotiisi. Valitsen tuotteita, jotka ovat mahdollisimman luonnonmukaisia, käytännöllisiä, kauniita ja joista tulee hyvä fiilis. Kodin sisustaminen on kivaa puuhaa ja mijohomen tuotteiden avulla saat ripauksen lisää harmoniaa ja kauniita yksityiskohtia kotiisi.

Toivottavasti viihdyt ja tulet uudelleenkin!

Henkilökohtaisemman tarinan löydät blogin puolelta TÄÄLTÄ

Ostoskorisi
0